Friday, April 2, 2010

Tagging???

Salam

Actually aku tak tau pun ape bende yang tagging2 nih..tak reti pong nak buat mcm mn..aku ade tiga bende yg di tagg oleh member2 kat blog nih..huhu..ni first time nak jwb tagging2 nih...nervous..heh..jawab final exam pun tak nervous mcm nih..tagging yang pertama dari kak nurul..my ofismate, next tagging dr exrumate time undergrade..shila..Anyway tagging kak nurul dgn first tagging shila nih sama la pulak kebetulannya..so lagi la senang keja aku..heh...

okeyh...mari2 kite jawab tagging...

1. siapakah diri anda dirumah..?

Hmm..siapa aku di rumah..di rumah aku anak sulung pd abah dgn mak lah..along pada angah dgn boy..emm..menjawab soalan la kot kan..heh ( maklumla aku tak kawen lagi so bukan isteri pada sape lagik lah..heh) MySpace

2. siapakah anda di samping rakan..?

Hoho...siapa aku di samping rakan?? heh..kalau dgn member kamcing im the good listener..kalau dgn yg tak kamcing tuh..heh da tak kamcing..mmg ahh tak geng..haha..actually aku nih cerewet banyak dalam bekawan...masa belaja tak dke kawan yg rapat pun..kawan rapat hanya di zaman sekolah..bile da masuk u..aku bkawan dgn diri sendiri jek..

3. 5 benda yg anda idamkan tp belom tercapai..

1. Hehehe...kalau aku tulis korg jgn gelak tau...heh..aku nak kawen lah..hehe..mcm ade bunyik gatal2 tak?? heh..takkan sbb aku pun da menghampiri 25thn..insyaALLAH..ada jodoh mau kawen sama en bf..(heh mcm la en bf mau kawen sama aku.. ) eh tapi..kawen tu bende ke??? heh lantak la..janji jwb.. MySpace

2. Aku nak ade kereta sendiri..kereta idaman ku..Honda Jazz..heh..tah tahun bila la merasa guna Honda..mudah mudaan murah rezeki...AMEEN.. MySpace


3. Aku nak p oversea..heh..hopefully i can be there while doing my doctorate..heh..berangan jek lebey..master pun tak abeh lagi..MySpace


4. Aku nak ade keje yang best la..actually keje ape pun tak kisah..janji halal..tapi kalau dapat keje dgn government tu satu bonus..sbb aku tak penah pun mintak keje dgn private before nih..mmg aim aku nak keje dgn kerajaan jek..MySpace

5. Lastly aku nak ape eks..hmm..ha nak sling bag fossil yg cantik itu..wahaha..aku mau ituh..huhu..mauuu MySpace

4. siapakah nama pasangan anda..?

Nama en bf Mohd Haniff bin Abdul Hadi dialah setia menjadi pasangan aku buat masa nih..MySpace

5. ceritakan 5 perkara yg anda paling suka tentang pasangan anda?

1. Dia tak hot temper...

2. Dia seorang yg penyabar dan suke tolong org..

3. Point yg ke 3 nih sama dgn husbang kak nurul..cool jek bile sesat jalan..haha..sanggup pusing byk2..nak carik parking pun same..heh

4. Dia suke layan aku lah...(biasanye time nak exam lagi la senang buli dia..haha..)

5. Dia sanggup dgr aku nangis tetiap ari..(sbb hobi aku nangis..)


MySpace

6. bila tarikh anda couple... ?

11 Agos 2004

7. apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda...

Ermm..tak dek..gaduh tu kenangan manis sbb bile gaduh ade sesi pujuk memujuk..haha

8. lagu tema cinta ..?

Haha..baru ckp dgn en bf aritu..heh..dia gelak jek..lagu ape eks..tak dek kot..sbb cinta kami tidak boley di luahkan melalui lagu..haha..cinta kami tidak terucap..haha..poyo2..

9. apa perubahan yg anda nak dr pasangan anda...?

Tak nak dia berubah..i luv him the way he is..InsyaALLAH..





10. Tag 10 org.. ..

mcm mn nak tagg nih...

1. Hazerin
2. Baya
3. Wahida
4. Fee
5. Angah

tak tau da la nak tag sape..huhu

6 comments:

HiedAia said...

Bakpe aku rasa ko makin lama makin cantik ek? Nmpak matured sangat (bukan matured yg tua tu tau) Matured yg sweeeet...hehehe.. Quite diff masa kita belajar sama dulu. This one not pujian, this one soalan, k?

nurulhaniff said...

hoho..same jek pun..celah mn yg lain aku pun tak tau..weh ko ade blog tak..

*** Mawar Nafastari *** said...

hehe.. kite ke tag jugak ke?
em, nnt kite rajin kite jawab tag ni ek.. skg blum ada mood nak tulis blog.. tgh rajin baca blog org jek.. hehe...

nurulhaniff said...

alar baya..kite nak tau cite awk kat sane...cepat2 la ade mood..huhu

HiedAia said...

Ada..ada..tp aku wat private. Meh sini emel ko. Nnt ku add.

nurulhaniff said...

email aku nurulhaniff@gmail.com

Post a Comment